Suppekur opskrifter

På denne side har du mulighed for at finde lige netop den suppekur opskrift, der passer bedst til dig. Mulighederne er mange, og vær ikke bange for at eksperimentere med krydderierne.

Suppekur Opskrift: “Originalen

Den “originale” suppekur opskrift. Her er der kun de nødvendige ingredienser. Hvis du føler dig eventyrlysten og vil eksperimentere med en ny suppekur opskrift, så bør denne opskrift være dit udgangspunkt.

Suppekur Opskrift: “Hospitalet

Denne suppekur opskrift er typisk den variant, der “beskyldes” for at være lavet af diverse hospitaler. Typisk bliver nævnt Rigshospitalet, Hvidovre Hospital & Sacred Heart Memorial Hospital i USA samt en masse andre.

2 tanker om "Suppekur opskrifter"

  1. Hejsa. Nu er jeg på sidste dag i suppekuren og har kun tabt 1 kg!!? Hvordan kan det være? Jeg har fulgt den til punkt og prikke. Jeg er ca 10 kg overvægtig.
    Jeg har før været på kuren for en del år siden, hvor jeg virkelig tabte mig. Ca 7 kg.
    Kan det at jeg er blevet ældre (32) have nogen årsag?

  2. Hej, jeg vil meget gerne går igang med suppekuren, men jeg har prøvet flere forskellige steder at finde en opskrift til en af dagene, og ikke hele ugen, jeg håber i forstår spørgsmålet

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>